Поръчки

Нашите издания можете да намерите или поръчате във всички добри книжарници в цялата страна, във всички електронни книжарници, както и на имейла и телефоните на издателството. На книжните борси сме представени при:

Александър Николов (ЕТ КА-МИ), книжна борса "Искър", София, кв. Дружба 1, ул. "Поручик Христо Топракчиев" № 11, ет. 3, офис № 22.

Виолета Леонидова (ЕТ ВИЕТ), книжна борса „Болид”, София, бул. „Искърско шосе” 19, ет. 2.

Книжна борса "Буктрейдинг", бул. "Цариградско шосе" 7-ми км. офис сграда Hight Tech Park

 ---

До активиране на електронния магазин към сайта на издателството, поръчките за доставка на наши книги изпращайте чрез формата за контакти.

Правна рамка:

Отстъпката от коричната цена, която ще получите, зависи от броя поръчани книги и начинa на заплащане и варира между 10 и 25 %.

Книгите ще Ви бъдат изпратени с препоръчана поща. Разходите по доставката са за сметка на издателството. На електронния си адрес ще получите съобщение за размера на отстъпката и сумата, която трябва да заплатите по посочената Ви издателска сметка.

Поръчката Ви ще бъде изпълнена (книгите ще Ви бъдат изпратени, придружени с фактура или протокол) в рамките на 3 до 5 работни дни след постъпването на сумата в банковата сметка на издателството.

 

Това условие е със силата на договор и не може да бъде нарушавано от страна на издателството без правни последствия.


Издателство „Аквариус”

П.К. 38
София 1715
Тел.: 02/876 05 40
Моб.: 0887450913
E-mail: info@aquarius-books.com


Описание на наличните издания с ISBN, размер, брой страници, актуални цени (линк)